omat kasvattamani orkideat

omat kasvattamani orkideat
Elämäntapana verkostointi

tiistai 20. marraskuuta 2012

Never, never, never give up!

Never, never, never, never give up! sanoi Winston Churchill aikoinaan ja se onkin paras neuvo. Tänä päivänä elämme sellaisessa maailmassa, että jos "kanava" ei kiinnosta, me vaihdamme sitä salamannopeasti. Se on arkipäivää, että klikkaamme ja klikkaamme kaiken aikaa. Ihan niinkuin se onni löytyisi niiden klikkausten lukumäärän kautta. Monet asiat menevät ohi kun tavoitellaan taas uutta ja taas uutta pysähtymättä miettimään tai oppimaan edellisestä asiasta sen verran, että ymmärtäsimme mistä on yleensä kyse.

Mieleeni jäi eräs lause, jonka luin tässä: Arrogance is Ego + Ignorance. Se mielestäni valitettavasti kuvaa kovin monen asennetta tänä päivänä (siis: ylimielisyys on ego + tietämättömyys). Ihan kuin se olisi elämäntapa, joka yleisesti hyväksytään. Eikä olla valmiita oppimaan uutta, vaikka kaikkihan tietävät, että uuden oppiminen on tärkeää. Ihan kuin se olisi tärkeää niille muille, muttei minulle. Myönnettäköön, että ei se itse kullekaan ole helppoa, mutta ensimmäinen askel on asian huomaaminen ja toteaminen.

Se, että vuosi sitten pysähdyin kuuntelemaan ja oppimaan ja lähdin sitten sen seurauksen ottamaan asioista selvää on taas johdattanut minua todella uskomattomille poluille. Sellaisille poluille, jotka sopivat minulle ja joista nautin. Pääsen jälleen kerran mukaan iloisten ja hyväntahtoisten ihmisten pariin tekemään ja kuulemaan taas uusia mielenkiintoisia asioita. Tämä vanhenemisen hidastaminen solutasolla on mielestäni "mind blowing" juttu. Haaste onkin se, että ihmiset pysähtyvät kuuntelemaan ja uskovat, että se todellakin on mahdollista. Nyt voinkin jo itse näyttää ja kertoa miten olen omakohtaisesti saanut tuloksia. Eihän kukaan usko jos ei näe. Varsinkin kun tarjolla on jos jonkinmoista asiaa, joista ei kukaan ota selvää. Tulokset onneksi puhuvat puolestaan. Ja tietysti se, että nyt jo Suomessakin ovat lehdet, kute Anna numerossa 43 ja 46, lähteneet tekemään juttuja näistä asioista. Hyvä niin, että saadaan oikeaa tietoa, ettei tarvitse olla epätietoinen ja uskalletaan itsekin lähteä mukaan tekemään itselle mukavampaa arkipäivää.

Vasemmalla ennen/oikealla jälkeen (tämä siis ilman veistä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti