omat kasvattamani orkideat

omat kasvattamani orkideat
Elämäntapana verkostointi

torstai 26. joulukuuta 2013

Kurinalaisuutta tarvitaan

Tämä painonhallintaohjelma tuntuu erittäin hyvältä. Olen pitkästä aikaa syönyt säännöllisesti ja oikeita ruokia riittävän annoksen. Ohjeet ovat erinomaiset, jossa kerrotaan ruoka-annoksien koot ja mitä voi syödä ja mitä ei. Hämmästyin, että viiniä voi juoda silloin tällöin, samoin kahvia voi juoda, mutta sokerit ja karamellit pitää jättää pois. Tummaa suklaata voi syödä maltillisesti. Tämä käy kyllä minulle. Lista aineista, joita voi ja pitääkin syödä on pitkä ja sieltä löytää varmasti kaiken mahdollisen, ettei tule nälkä kolmen kuukauden aikana, kun haluaa noudattaa ohjelmaa kirjaimellisesti. Nyt voin jo sanoa, että tulen varmasti pitäytymään tässä ruokavaliossa kuurin jälkeenkin, koska vointini on ollut parempi kuin moneen vuoteen. Energiaa on enemmän ja herään aamulla viristyneenä aikaisemmin kuin ennen. Aamuheräämiset ovat olleet minulle hankalia kautta vuosien. Se on yksi tämän ohjelman parhaista jutuista omalla kohdallani, ettei niin enää ole.

Lokakuun lopussa USA:ssa otettu kuva, jossa sitoudun tiputtamaan 10 kg. Muutosnumeroni on 10!

Oheinen kuva ei kerro koko totuutta, koska entisenä imago-konsulttina pystyn kuvauksissa peittämään huonoja paikkoja ja korostamaan parempia. Mutta, koska emme kuitenkaan ole taikureita ja kun/jos haluamme kesällä esiintyä vähemmissä vaatteissa ja myös uimapuvussa, tarvitsemme todellakin TR90-ohjemaa samoin kuin kaikki muutkin. Liikunta on myös keskeisellä sijalla ohjelmassa. Tavallinen arkiliikunta riittää jos liikkuu riittävästi. Moni on saanut energiaa sen verran, että ovat vihdoinkin lähteneet sallille hoitamaan tarvittavan liikunnan personal trainerin avulla. Näin tulee varmasti parhaita tuloksia. Minun liikuntani on tähän mennessä ollut pääosin reipasta kävelyä ja voimaharjoitteluksi olen kelpuuttanut polttopuiden kantamisen kellarista yläkertaan säännöllisesti siten, että hiki tulee pintaan. Uskoisin sen riittävän. Samalla saan riittävästi puita poltettavaksi illalla kaminassa ja näin lämmitän koko yläkerran helposti!

Tämä aika on mennyt todella nopeasti ja jäljellä on vielä n. 40 päivää. En ole pystynyt pysymään 100% tavoitteessani ja ohjelmassani mutta edistystä on kyllä sen verran tullut, että jatkan varmasti kesään asti tiukalla ohjelmalla vaikka välillä lipsuukin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti