omat kasvattamani orkideat

omat kasvattamani orkideat
Elämäntapana verkostointi

tiistai 19. marraskuuta 2013

Bikinikautta odotellessa

Lokakuu meni lujaa ohi ja nyt on jo marraskuun loppupuoli. Tällä välin kävin Salt Lake Cityssä, Utahissa uuden tiedekeskuksen avajaisissa isossa tilaisuudessa 17000 muun ihmisen kanssa ympäri maailman tutustumassa uuteen, mullistavaan painonhallintatuotteeseen. Nyt sainkin nähdä ja tavata useita ihmisiä, jotka olivat menestyksekkääsi päässeet tavoitteisiinsa painonhallintansa kanssa. Siitä innostuneena aloitin oman 3 kk:n rupeaman, jonka kuluessa tavoitteeni on saada vyötärönseudulta painoa pois 10 kg. Ei kuulemma pitäisi olla mikään juttu, jos noudattaa ohjeita. Kävin vaaálla ja mittasin kriittiset kohdat ennen kuin aloitin. Tyttäreni teki samoin.

Täällä kaikki tapahtui

Nyt olemme seuranneet ohjeita ja kirjanneet niitä ylös 16 päivää ja todellakin! Tuloksia on syntynyt jo nyt.
Tyttärelläni käsivarren ympärysmitta on pienentynyt 2 cm, vatsan ympärys 5 cm, lantion ympärys 4 cm ja reidet 3 cm. Minulla menee hieman hitaammin: käsivarsista 1 cm, rinnanympäryksestä 3 cm, vyötäröltä 3 cm, lantiolta 4 cm, reisistä 2 cm ja pohkeista 1 cm. Paino minulla on laskenut 2 kg. Jäljellä on vielä kaksi ja puoli kuukautta. Jos tätä tahtia mennään, niin täytynee kaivaa bikinit esiin kesää odottamaan!

Tiedekeskus valmistui pääkonttorin viereen

Kiersimme koko talon

Yhtiön historiaa voi katsoa pöydästä

Tj. saapuu lavalle, kuin rock tähti!

Tarvitaan paljon käsiä, että maailma valmistuu.
Paras juttu on se, että jos/kun jatkaa kyseisen ohjelman mukaisesti, paino ei enää tule takaisin, kuten on ennen aina käynyt. Jojottelu loppuu kuulemma tähän, koska tällä tuotteella tuemme lihasmassaamme siten, että se ei katoa vaikka pudotammekin painoamme. Nyt laihdumme vain läskiä! Lihakset saamme pitää - ja vielä paremmassa kunnossa kuin ennen. Tämä kyllä kelpaa minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti