omat kasvattamani orkideat

omat kasvattamani orkideat
Elämäntapana verkostointi

lauantai 29. joulukuuta 2012

Ihmeiden aika ei ole ohi

On se ihmeellistä, että sitä ei usko jos ei näe. Tai oikeastaan, eihän se mikään ihme ole. En minäkään usko.  Sain kuulla, että Discovery Channelilla tulee ohjelma, joka kertoo, että nyt tiedemiehet ovat keksineet geeneistä sen, miten voidaan hidastaa vanhenemista solutasolla. Ja aivan oiken, näin on käynyt ja noin tunnin mittaisessa ohjelmassa selviää, että niin se vaan on ja nyt tätä tietoa käytetään ihmiskunnan hyväksi. Toinen ihme mielestäni on se, että olen itse mukana kyseisen yhtiön tuotteiden markkinoimisessa ja olenkin jo käyttänyt niitä jo yli vuoden. Tuo cordisepsis sinesis (kiinalainen sieni, josta puhutaan ohjelmassa) on mielestäni yksi parhaimmista jutuista, mitä joku on keksinyt ryhtyä käyttämään lisäravinteissa. Sitähän käyttivät kuulemma vain keisarit aikoinaan - rahvas ei päässyt edes haisteluetäisyydelle... Joka tapauksessa,  sieni on vain yksi asia kaikkien muiden joukossa, joista nämä tiedemiehet tietävät niin paljon enemmän. He ovat etsineet luonnosta vastauksia yli 30 vuotta ja patentoineet löytämänsä. Minua viehättää ajatus, että voin elää pidempää nuorempana. Olinkin tässä jo päässyt hieman "repsahtamaan" ja tuntui sitä, että energiat senkuin katosivat taivaan tuuliin, vaikka kuinka yritin liikkua ja syödä hyvin. Nyt on asiat toisin. Energiaa on yhtä paljon kuin 20 vuotta sitten! Aika kiva juttu.

Lokakuussa kaikki me Budapestiin lähtijät saimme ostaa huhtikuussa lanseerattavaa tuotetta ja nyt voin sanoa omakohtaisesti, että se toimii. Tuote nimittäin puhdistaa soluja nukkuessamme ja unen laatuni on parantunut merkittävästi. Aikaisemmin minun oli vaikea nousta aamulla kun tuntui siltä, että kaikkia paikkoja särki. Nyt asiat ovat toisin. Herään aikaisemmin kuin koskaan ja aivan pirteänä, joka on todella tervetullutta kun on niin paljon tekemistä.


http://www.youtube.com/watch?v=qxBbo7ZtpLE

Tässä linkki, josta voi katsella ohjelman, joka lähetettiin 22.12.2012 Aasiassa. Se on englanninkielinen ja tekstitys korean kielellä. Useassa kohdassa ohjelmaa geenien todetamiseen ja uudelleenasettamiseen viitataan "ihmisen suurimpana läpimurtona". Olenkin vakuuttunut, että edessämme ovat aivan uudet ajat. Tervetuloa, sillä sitä tarvitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti