omat kasvattamani orkideat

omat kasvattamani orkideat
Elämäntapana verkostointi

tiistai 16. lokakuuta 2012

Nicole Kidman, Brad Pitt, Sophia Loren ja minä

En tunne ketään, joka ei haluaisi mieluummin näyttää hyvältä  kuin huonolta tai tuntea oloaan paremmaksi kuin huonommaksi. Siksi onkin todella hienoa, että nuo viisaammat ovat vihdoinkin keksineet sen, mitä pitää tehdä, että näyttää ja tuntee itsensä nuoremmaksi kuin onkaan, jolloin elämänlaatu tässä vaiheessa elämää on parempaa kuin uskalsin toivoa. Olen erinomainen esimerkki siitä, että ihminen aina luulee tietävänsä, vaikka ei itse asiassa tiedäkään. Minulta meni n. 8 kuukautta hukkaan, kun en halunnut kuunnella... harmittelen sitä vieläkin.

Hyvä ystäväni Lontoossa kertoi minulle, että on löytänyt hyvän yrityksen ja hyvät tuotteet ja halusi kertoa siitä minulle. Koska ystäväni ei ole koskaan ollut mukana verkostoissa, vaikka onkin erittäin menestynyt, tehokas ja tunnettu liikenainen, en ollut kiinnostunut kuulemaan hänen tarinaansa, joten hyvänä ystävänä, hän ei pakottanut minua kuuntelemaan. Sitten onneksi seuraavana vuonna meillä Suomessa oli hyvä sienisyksy ja ystäväni tuli meille sieneen. En ollut uskoa silmiäni, kun näin hänen kasvonsa! Kysyin ihmeissäni, että mitä olet kasvoillesi tehnyt kun ne näyttävät niin todella upeilta?! Johon hän vastasi, että se on se juttu, josta et halunnut kuulla ja hymyili. Nyt se olinkin minä, joka "pakotti" kertomaan mistä oikein oli kysymys. Halusin nuo tulokset, oli se sitten mikä juttu tahansa. Kyseisestä keskustelusta on nyt kulunut vuosi ja minunkin kasvot ovat saanet lempeän "kasvojen kohotuksen/ryppyjen silotuksen" ja peiliin katsominen on paljon miellyttävämpää kuin moneen vuoteen. Tämän lisäksi koko kehoni on saanut jo pienen muodonmuutoksen kun kasvolaitteen/geelien ja ihanien luonnonmukaisten voiteiden lisäksi markkinoille tuli toukokuussa myös pikkuinen, myös kädessäpidettävä, vartalolaite, jolla olen "höylännyt" selluliitit taivaan tuuliin! En muista milloin olen ollut yhtä innoissani mistään asiasta. Tavoitteena on, että ensi kesänä uskaltautuisin taas kerran bikineihin, ilman, että ympäristö nauraa itsensä kuoliaaksi! Haastetta piisaa, mutta tuloksia on silläkin sektorilla tullut jo melkein kahden pukukoon verran, että katsotaan sitten, kuka nauraa ja kenelle?!

Sofia Loren on käynyt galvaanisissa hoidoissa 50 vuotta. Tähän asti hoidot ovat olleet kalliita ja ne on tehty isoilla, kalliilla laitteilla. Nicole Kidman on sanonut, ettei kävele punaisella matolla ilman, että olisi tehnyt itselleen ko. hoidon. Brad Pitt puolestaan kutsuu laitetta "ryppyraudakseen".  Nyt me taviksetkin pääsemme mukaan tähän leikkiin, koska tänä päivänä jokainen tekee hoidot itse kotona ihan toiseen hintaan kuin Sofia Lorenin aikoinaan hienoissa salongeissa! On kyllä todella kivaa.

Nyt 19.-21.10.2012 olemme kolleegoiden kanssa menossa ensimmäistä kertaa Kauneus & Terveys Messuille Helsingin Messukeskukseen ja osastomme numero on 6n46. Sinne voi tulla katsomaan ja kokemaan, ettei aika mene ohi, kun emme usko, jos emme itse näe ja koe asioita. Sellaisia me ihmiset olemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti